MERSİN / SİLİFKE - Göksu İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Kutlama  Etkinlikleri kapsamında Okulumuza Cumhuriyetimizin Kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk resimleri ile 100.Yıl görselleri yaptırdık.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Okulumuzda düzenlenen program ile kutlanmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıflarımız için Uyum Haftası öğretmenlerimiz tarafından hazrılanan çeşitli etkinlikler ile güzel bir şekilde gerçekleşmiştir. 1.Sınıf Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.Okulumuza Hoş Geldiniz Çocuklar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Düzenlenen Program ile çoşkulu bir şekilde kutlanmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve programımıza katılan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İlçemizde düzenlenen Resim Yarışmasında

1.Sınıflarda  Ekin Kıcalı ilçe üçüncüsü

2.Sınıflarda Burcu Başak Acar ilçe ikincisi

3.Sınıflarda Zeynep Ebrar Körücü ilçe birincisi olmuştur.Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları çerçevesinde ilçemizde gerçekleştirilen Resim yarışmasında öğrencilerimiz Zeynep Yaren Görür İlçe 1.si, Elvin Çağla Uçar İl.e 2.si, Tülin Naz Yıldızel İlçe 3.sü olarak tüm ödülleri alarak Okulumuz Göksu İlkokulunu gururla temsil etmişlerdir. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz. Üç öğrencimizin de öğretmeni Gülseren Uçan öğretmenimize sonsuz teşekkür eder meslek hayatında daha nice başarılar dileriz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Ali BAL ve Derya VURAL YALÇIN'ın birlikte yürüttüğü Nature And Stem Together ETwinning projesi Mersin Ar-Ge tarafından oluşturulan dergide yayınlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle gelenekselleşen çocukların makamı devralma töreninde bu sene Silifke Belediye Başkanlığını Belediye Başkanımız Sayın Sadık ALTUNOK'tan 4/D Sınıfı öğrencimiz Cumali Kağan VURAL devralarak temsil etmiştir.

İlçe Jandarma Komutanlığını komutan Sayın Bülent KESKİNOĞLU'ndan anasınıfı öğrencimiz Almila GESER devralarak temsil etmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz adına Çamdüzü mevkiine Göksu İlkokulu Hatıra Ormanı ağaç dikme etkinliği yapılmıştır.  Etkinliğimize ev sahipliği yapan Silifke Orman İşletme Müdürlüğüne, katkı sunan okulumuz öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 'On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal' temalı Resim yarışmasında Okulumuz 1. 2. ve 3. 'lük dereceleri ile büyük bir başarı elde etmiştir.  Derece yapan öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenimiz Seher KÖKSAL'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

DERECELERİMİZ

1.Öykü Yade GEZER

2.Asya ATEŞ

3.İnci Nefes AKDEMİR

Göksu İlkokulu eSafety Bronz Madalya Etiketi aldı.

Göksu İlkokulu 06/12/2020 tarihinde e Safety akreditasyon sistemi tarafından yapılan değerlendirmede interenet ve dijital araçların çevrimiçi güvenlik seviyesi bakımından Avrupa çapında geçerli olan Bronz Madalya etiketi almıştır.Uluslararası geçerliliği olan ve güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan eSafety etiketi sahibi olmak aynı zamanda e-Twinning okullarının özelliğidir.

Kas

Atatürk'ü ölümünün 92.yıl dönümünde saygı,sevgi ve minnetle andık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97.yılı okulumuzda sosyal mesafe kurallarına uyularak coşkuyla kutlanmıştır.

Kas

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı 31/10/2020 tarihinde saat 10.00'da okulumuz bahçesinde sosyal mesafe-maske ve hijyen kurallarına uyularak velilerimizinde katılımıyla yapılmıştır.