MERSİN / SİLİFKE - Göksu İlkokulu

Mrt

Türk Kızılayı ile okulumuzun birlikte gerçekleştirdiği Kan Bağışı Etkinliğine katılım gösteren ve kan veren tüm öğretmenlerimize,okul aile birliği üyelerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart tarihleri arasında İlçemizde düzenlenen Okulumuz Öğretmeni Pınar Dalyan'ın da kitaplarını sergilediği Kitap Günlerine  çeşitli sınıflarımız da  gezi düzenleyerek katılım sağlamışlardır.

Mrt

2/B ve 3/G SINIFI öğrencileri öğretmenleri eşliğinde İlçemizde açılan Trafik Parkını ziyaret etmişlerdir.

Mrt

3/D sınıfı Öğrencileri,Öğretmenleri Hüseyin Durna gözetiminde Kültürün İzinde Projesi Şubat Ayı Etkinliği kapsamında Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslekleri ve El Sanatlarını öğrencilere tanıtmak amacıyla ilçemizde bulunan çeşitli yerlere gezi düzenlemişlerdir. Emeklerinden dolayı öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2/E Sınıfı Öğrencileri,Öğretmenleri Hülya Kaya eşliğinde Cuma Pazarı ve Sağlık Ocağına gezi düzenlemişlerdir. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 4/C sınıfı Öğrencileri, Öğretmenleri Ayşe Türkmen Bozkurt liderliğinde Okulumuz Toplantı Salonunda Mucitlerimizi ve İcatlarını tanıttılar. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 4/A ve 4/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile beraber İlçemizde bulunan Atatürk Gazi Çiftliğine gezi düzenlemişlerdir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Göksu İlkokulu Öğretmenler Kurulu Tolantımızı 5 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 10.15 de Okulumuz toplantı salonunda Okul idarecilerimiz  ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ock

Karne Törenimiz  okulumuzda düzenlenen program ile gerçekleşmiştir. Ayrıca ilçemizde ,ilimizde ve ülke çapında  düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize Okul idaremiz çeşitli hediyeler ile başarı belgelerini vermiştir.Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Son hafta Etkinlkleri kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleşmiştir. Emeklerinden dolayı tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz son hafta etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizin yoğun desteği ve ilgisi ile Sucuk  Ekmek etkinliğimiz yapılmıştır. Emeği geçen tüm Öğretmenlerimize,Okul Aile Birliğimize ve vellerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

4/E Sınıf Öğretmenimiz Pınar Dalyan ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu  dergimiz yayında. Emeklerinden dolayı öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

1.Sınıflarımız okumaya geçmenin heryecanını  ve coşkusunu "Okuma Bayramı" etkinliği ile doyasıya yaşadı. Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, katılım sağlayarak öğrencilerimizi  ve bizleri yalnız bırakmayan velililerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okulumuzda son hafta "Karne Etkinlikleri " kapsamında"Kültürün İzinde" sergimizi açtık. Sergimiz öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından büyük bir ilgi ve katılım ile misafirlerini ağırladı.

Ara

9 Aralık 2023 Cumartesi günü ÖRAV (Öğretmen Akademisi Vakfı)  tarafından Mersin ilinde ilk olarak okulumuzda düzenlenen "Sürdürülebilir Dünya Vatandaşlığı"  Semineri  öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.