MERSİN / SİLİFKE - Göksu İlkokulu

Süleyman ÖZGAN - Okul Müdürü

10.05.1980 Mersin Silifke doğumlu olan okul müdürü Süleyman Özgan ilk, orta ve lise eğitimini Silifke´de, lisans eğitimlerini Ankara Üniversitesi  Eğitim Bilimleri Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanlarında, yüksek lisans eğitimini ise Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü  Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında tamamlamıştır. 2006 yılına kadar Şanlıurfa-Siverek´te öğretmen ve müdür yetkili öğretmen olarak görev yapmıştır.2006-2010 yıllarında Işıklı Kargı İlkokulu,  2010-2014 yıllarında Uzuncaburç İlkokulu-Ortaokulu, 2014-2023 Susanoğlu İlkokulu-Ortaokulu´nda okul müdürü olarak görev yapmıştır.03 Ağustos 2023 tarihinde Göksu İlkokulu müdürü olarak göreve başlamıştır.Evli ve iki çocuk babasıdır.