MERSİN / SİLİFKE - Göksu İlkokulu

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Göksu İlkokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 12.00 da Okulumuz bahçesinde gerçekleşecektir.Tüm velilerimize duyurulur.

May

Okulumuzun bahçesinde 17-18 Mayıs Çarşamba ve Perşembe günleri  saat 12.00 ile 18.00 arası düzeneyeceğimiz Gıda etkinliğine herkesi bekliyoruz.

Mrt

Özel eğitimli Öğrencilerin de tıpkı akranları gibi çeşitli proje ve çalışmalarda sorumluluk alabilmelerini sağlamak,dikkat ve gözlem yeteneklerini geliştirmek ve bu bağlamda özel eğitim konusunda toplumdaki ön yargıları yıkabilmektir.

Kas

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Tarım ve Fen Okulu ile Pozitif Köy İşletmesi arasında Okulumuz Göksu İlkokulunun da dahil olduğu protokol gereği okulumuza ayrılan tarım arazisinde öğrencilerimiz ile tarım bitkileri ve orman bitkileri dikim etkinliği düzenledik.Öğretmenlerimiz Ayten YILDIZ,Gani Göklü,Müdür Yardımcılarımız Zeynep KAKAÇ,Gülşen ŞAHİN ve Okul Müdürümüz Akif ATEŞ kordinesinde öğrencilerimiz doğa ve bitkiler eşliğinde güzel bir gün geçirdiler.Katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SEZGİN'e,Orman İşletme Müdürümüz Hasan ASLAN'a ,Tarım ve Fen Okulu sorumlu öğretmenimiz Fulya ARSLAN'a ve işletme sahibi Gülsüm Gülnaz GÜLTEKİN'e teşekkür ederiz.